Vacature: Weekendhulp- verkoper/ verkoopster


Even voorstellen

Wie zijn wij? Wij zijn Wiegers XL, een winkel gespecialiseerd in meubels en tuinmeubelen. Al meer dan 20 jaar zijn wij een begrip in Asten en omstreken. Bij Wiegers XL werk je in een gezellig team. Wij hebben de afgelopen jaren een goede naamsbekendheid opgebouwd. Ons bedrijf staat bekend om haar kwalitatief goede en trendy (tuin)meubels, onze lage prijzen en uitstekende service. Wiegers XL heeft een volle showroom, daarom zoeken wij een vrolijke collega, die klanten graag wil helpen. Kom jij ons team versterken?

Wat ga jij doen?

In je functie ben je met name bezig met het helpen van klanten die op zoek zijn naar nieuwe meubelen of tuinmeubelen. Denk hierbij aan advies en informatie delen over de producten waarin ze geïnteresseerd zijn.

Maar natuurlijk start je iedere ochtend eerst met een lekker bakje koffie! Bij Wiegers XL staan we namelijk allemaal voor elkaar klaar.
Wiegers XL biedt jou een dynamische werkplek waarbij flexibiliteit van pas komt en je zelfstandig aan de slag gaat. Natuurlijk worden je sociale- en werkprestaties na verloop van tijd beloont met een vast contract.
Kun jij je vinden in het bovenstaande? Wacht dan niet langer en maak kennis met ons! Solliciteer direct door een mailtje (en je CV) te sturen naar arjan@wiegersxl.nl t.a.v. Arjan van Kessel.

Extra informatie:

Soort dienstverband: Parttime/ weekendhulp

  • Dagdiensten;
  • Beschikbaar op zaterdagen en zondagen;
  • Verkoopervaring is een pré (dit leren we je graag)

Wiegers XL is een groeiend familiebedrijf. Wij vinden het heel belangrijk dat iedereen het naar zijn zin heeft. Dus ook jij! Kunnen wij iets voor jou doen? Dan regelen we dat.

Reageer op deze vacature

    Ik ga akkoord met de Privacy Policy

    Lees de Privacy Policy

    Vacature: Weekendhulp- verkoper/ verkoopster - Wiegers XL meubels en tuinmeubelen