Levering

Bestellingen bezorgen

Wilt u uw bestelling thuis laten bezorgen? Dat kan! Wij proberen de levering altijd zo snel mogelijk voor u te regelen!

Wij maken daarom de afweging om uw bestelling te laten bezorgen door onze eigen bezorgservice of door onze logistieke partner die levert door heel Nederland.

Wij bezorgen vanaf €150 gratis bij u thuis door heel Nederland! Let wel tot aan de begane grond, mits anders vooraf afgesproken. Wanneer Uw product(en) door een pakketdienst af worden geleverd, dient U deze zelf uit te pakken en te monteren. Natuurlijk kunnen wij bij aanschaf van bijvoorbeeld een woonprogramma alles monteren, uitpakken en de verpakkingsmaterialen voor U afvoeren. Dit is niet standaard inbegrepen, en U dient vooraf aan te geven of U hier (soms tegen een meerprijs) gebruik van wilt maken. Voor adressen in Duitsland en België kost dit €90,- inclusief BTW, exclusief montage.

Pinnen

Wanneer uw bestelling bezorgt wordt door onze eigen bezorgservice stellen wij het zeer op prijs als u met uw pinpas betaalt. Onze medewerkers van de bezorg- en service dienst zijn dan ook uitgerust met een mobiel pinapparaat.

Wij adviseren u om van te voren contact op te nemen met de bank over het maximale bedrag dat via uw pin betaald kan worden. Mogelijk heeft u een daglimiet. Bij de meeste banken kunt u deze limiet indien nodig tijdelijk laten verhogen!

Wij accepteren geen creditcards op onze mobiele betaalautomaat!

Bestellingen ophalen in de winkel

Wilt u uw bestelling ophalen? Dat kan en mag altijd! Twijfelt u of uw bestelling binnen is? Neem dan even contact met ons op! Wij informeren u ook altijd wanneer uw bestelling klaar staat.