Levering

Bestelling bezorgen

Wilt u uw bestelling thuis laten bezorgen? Dat kan! Wij proberen de levering altijd zo snel mogelijk voor u te regelen!

Wij maken daarom de afweging om uw bestelling te laten bezorgen door onze eigen bezorgservice of door onze logistieke partner die levert door heel Nederland.

Wij bezorgen vanaf €350,- gratis bij u thuis door heel Nederland! (m.u.v de Waddeneilanden) Let wel tot aan de begane grond, mits anders vooraf afgesproken. Wanneer uw product(en) door een pakketdienst af worden geleverd, dient u deze zelf uit te pakken en te monteren. Natuurlijk kunnen wij bij aanschaf van bijvoorbeeld een woonprogramma alles monteren, uitpakken en de verpakkingsmaterialen voor u afvoeren. Dit is niet standaard inbegrepen en u dient vooraf aan te geven of u hier (soms tegen een meerprijs) gebruik van wilt maken.

Voor adressen in Duitsland en België rekenen wij €90,- bezorgkosten inclusief btw, exclusief montage. Wij leveren in Duitsland uitsluitend naar adressen tot 100km van onze winkel te Asten Nederland. Voor adressen op de Waddeneilanden geldt een speciaal tarief. Neem contact op voor de actuele bezorgkosten.

Pinnen

Wanneer uw bestelling bezorgd wordt door onze eigen bezorgservice stellen wij het zeer op prijs als u met uw pinpas betaalt. Onze medewerkers van de bezorg- en servicedienst zijn dan ook uitgerust met een mobiel pinapparaat.

Wij adviseren u om van te voren contact op te nemen met de bank over het maximale bedrag dat via uw pin betaald kan worden. Mogelijk heeft u een daglimiet. Bij de meeste banken kunt u deze limiet indien nodig tijdelijk laten verhogen!

Wij accepteren geen creditcards op onze mobiele betaalautomaat!

Bestellingen ophalen in de winkel

Wilt u uw bestelling ophalen? Dat kan en mag altijd! Twijfelt u of uw bestelling binnen is? Neem dan even contact met ons op! Wij informeren u ook altijd wanneer uw bestelling klaar staat.