!COVID-19 UPDATE!

Onze winkel is helaas gesloten, maar er kunnen nog steeds online bestellingen geplaatst worden.  Het is dus t/m 9 februari niet mogelijk om in onze showroom een kijkje te nemen. Verder zijn wij zoals altijd telefonisch, per mail, via de chat en social media goed bereikbaar. Wilt u graag videochatten? Dit is mogelijk op aanvraag.

Leveringen

Alle bestellingen worden nog steeds bij u thuis geleverd via onze bezorgdiensten. Echter houden wij ons hier wel volledig aan de richtlijnen van het RIVM. Bestellingen mogen helaas niet meer afgehaald worden.

Levering

Bestelling bezorgen

Wilt u uw bestelling thuis laten bezorgen? Dat kan! Uw bestelling proberen wij altijd zo snel mogelijk te leveren!

Vanaf €500,- bezorgen wij gratis bij u thuis door heel Nederland! (m.u.v. de Waddeneilanden) Zit u niet aan dit bedrag? Dan tellen wij de volgende bezorgkosten*:

Vanaf 500 euro gratis

300-500 euro: 15 euro verzendkosten

50-300 euro: 25 euro verzendkosten

< 50 euro: 7,95 euro verzendkosten

*  Voor sommige producten wordt automatisch een tarief van €50,- bezorgkosten geteld, bijv. bij parasolvoeten. Dit kan niet met een pakketdienst i.v.m. grootte of gewicht!

Let wel tot aan de begane grond, mits anders vooraf afgesproken. Wanneer uw product(en) door een pakketdienst af worden geleverd, dient u deze zelf uit te pakken en te monteren. Natuurlijk kunnen wij bij aanschaf van bijvoorbeeld een woonprogramma alles monteren, uitpakken en de verpakkingsmaterialen voor u afvoeren. Dit is niet standaard inbegrepen en u dient vooraf aan te geven of u hier (soms tegen een meerprijs) gebruik van wilt maken.

Wij maken daarom de afweging om uw bestelling te laten bezorgen door onze eigen bezorgservice of door onze logistieke partner die levert door heel Nederland.

Bezorgkosten overig

Voor adressen in Duitsland en België rekenen wij €90,- bezorgkosten inclusief btw, exclusief montage. Wij leveren in Duitsland en België uitsluitend naar adressen tot 100km van onze winkel te Asten Nederland. Voor adressen op de Waddeneilanden geldt een speciaal tarief. Neem contact op voor de actuele bezorgkosten.

Bezorgkosten boven etages

Voor levering naar boven etages gelden andere bezorgkosten:

  • Etage toegankelijk met de lift: €25 (exclusief monteren)
  • Etage uitsluiten bereikbaar met de trap: €75 (exclusief monteren)

Het kan zijn dat sommige producten te zwaar zijn om door onze bezorgers naar boven te tillen zonder lift. Graag altijd aangeven of u op een etage woont zonder lift, dan kunnen we samen bekijken wat mogelijk is.

Montage Kosten

In principe als u bij ons in de winkel besteld bezorgen wij gratis vanaf €500, maar dan worden de producten wel in verpakking geleverd. Het is natuurlijk mogelijk om toch de producten te laten monteren tegen een meerprijs. Dit is altijd in overleg met de klant. Daarom hebben wij voor u een indicatie gemaakt wat de prijzen zijn als u een product wilt laten monteren. Let op: dit is een indicatie en is altijd in overleg met de klant. En dit is alleen mogelijk indien uw bestelling via ons transport geleverd wordt. Wordt uw bestelling geleverd via Griffioen dan worden de producten altijd in verpakking geleverd.
Knock down pakketen

Wij verkopen ook knock-down pakketten. Dit staat er altijd bij vermeld of vermelden wij erbij. Dit houd in dat deze producten altijd ingepakt geleverd worden en deze dienen door u zelf gemonteerd te worden. Bij deze producten leveren wij ook een duidelijke handleiding.

Tuinmeubelen

Deze worden altijd in de verpakking geleverd. Mocht u het toch graag uitgepakt geleverd willen krijgen gelden de volgende kosten.

  • Loungeset uitpakken €50
  • Tafels €25
  • Stoelen €10 per stuk
Overige producten
  • Boxspring: naar boven leveren inclusief monteren €75
  • Stoelen: monteren inclusief uitpakken €10 (per stoel)
  • Eettafel: monteren en plaatsen €25
  • Lamulux en eiken meubel series: €25 per item inclusief verwijderen van het afval tot een maximum van €100. (Dus besteld u 6 stuks of meer is de prijs voor het monteren altijd €100.)
  • Banken: deze worden altijd uitgepakt en gemonteerd geleverd. Tenzij anders is afgesproken met u.

Pinnen

Wanneer uw bestelling bezorgd wordt door onze eigen bezorgservice stellen wij het zeer op prijs als u met uw pinpas betaalt. Onze medewerkers van de bezorg- en servicedienst zijn dan ook uitgerust met een mobiel pinapparaat.

Wij adviseren u om van te voren contact op te nemen met de bank over het maximale bedrag dat via uw pin betaald kan worden. Mogelijk heeft u een daglimiet. Bij de meeste banken kunt u deze limiet indien nodig tijdelijk laten verhogen!

Wij accepteren geen creditcards op onze mobiele betaalautomaat!

Bestellingen ophalen in de winkel

Wilt u uw bestelling ophalen? Dat kan en mag altijd! Twijfelt u of uw bestelling binnen is? Neem dan even contact met ons op! Wij informeren u ook altijd wanneer uw bestelling klaar staat.