Levering

Bestelling bezorgen

Wil jij jouw bestelling thuis laten bezorgen? Dat kan! Jouw bestelling proberen wij altijd zo snel mogelijk te leveren!

Vanaf €250,- bezorgen wij gratis bij je thuis door heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden). Voor bestellingen onder de €250,- hanteren wij de volgende bezorgkosten

Bezorggebied Midden- en Oost-Brabant en Midden- en Noord-Limburg:

Voor de postcodegebieden 50 t/m 61 hanteren we specifieke bezorgkosten. Bekijk hier de postcodegebieden in Nederland

 • Vanaf 100 euro            gratis bezorging
 • Tot 100 euro                9,95 euro bezorgkosten
 • Parasolvoeten              40,- euro bezorgkosten *in combinatie met één parasol komen deze kosten te vervallen
 • Afhalen is uiteraard gratis

Bezorgkosten buiten het bezorggebied

 • Vanaf 250 euro             gratis bezorging
 • Tot 250 euro                 19,95 euro bezorgkosten
 • Parasolvoeten              40,- euro bezorgkosten *in combinatie met één parasol komen deze kosten te vervallen
 • Afhalen is uiteraard gratis

Let wel tot aan de begane grond, mits anders vooraf afgesproken. Wanneer jouw product(en) door een pakketdienst af worden geleverd, dien je deze zelf uit te pakken en te monteren. Natuurlijk kunnen wij bij aanschaf van bijvoorbeeld een woonprogramma alles monteren, uitpakken en de verpakkingsmaterialen voor je afvoeren. Dit is niet standaard inbegrepen en je dient vooraf aan te geven of je hier (soms tegen een meerprijs) gebruik van wilt maken.

Wij maken daarom de afweging om jouw bestelling te laten bezorgen door onze eigen bezorgservice of door onze logistieke partner die levert door heel Nederland.

Voor adressen op de Waddeneilanden geldt een speciaal tarief. Neem contact op voor de actuele bezorgkosten.

Bezorgkosten overig

Leveringen naar België:

Voor leveringen naar België rekenen wij altijd, ongeacht het orderbedrag, €90,- bezorgkosten inclusief btw, exclusief montage. Wij leveren in België uitsluitend naar adressen tot 100km van onze winkel te Asten Nederland. Dit is altijd, in de verpakking, begane grond!

Leveringen naar Duitsland, afstanden korter dan 100km van onze showroom te Asten:

Wanneer je in Duitsland woont, korter dan 100km van onze winkel, is bezorgen mogelijk in overleg. We kunnen de bezorgkosten opvragen bij onze logistieke partner. Na jouw akkoord worden deze bezorgkosten aan je doorberekend.

Leveringen naar Duitsland waarbij de afstand meer dan 100km van onze showroom te Asten bedraagt, Frankrijk en overige:

Voor klanten uit Duitsland wonend meer dan 100km van onze winkel te Asten, Frankrijk en overige landen bieden wij uitsluitend de optie aan om de orders bij ons op te halen.

Bezorgkosten boven etages

Voor levering naar boven etages gelden andere bezorgkosten:

 • Etage toegankelijk met de lift: €25 (exclusief monteren)
 • Etage uitsluiten bereikbaar met de trap: €75 (exclusief monteren)

Het kan zijn dat sommige producten te zwaar zijn om door onze bezorgers naar boven te tillen zonder lift. Graag altijd aangeven of je op een etage woont zonder lift, dan kunnen we samen bekijken wat mogelijk is.

Montage Kosten

In principe als je bij ons in de winkel besteld bezorgen wij gratis vanaf €500, maar dan worden de producten wel in verpakking geleverd. Het is natuurlijk mogelijk om toch de producten te laten monteren tegen een meerprijs. Dit is altijd in overleg met de klant. Daarom hebben wij voor je een indicatie gemaakt wat de prijzen zijn als je een product wilt laten monteren. Let op: dit is een indicatie en is altijd in overleg met de klant. En dit is alleen mogelijk indien jouw bestelling via ons transport geleverd wordt. Wordt jouw bestelling geleverd via Griffioen dan worden de producten altijd in verpakking geleverd.

Knock down pakketten

Wij verkopen ook knock-down pakketten. Dit staat er altijd bij vermeld of vermelden wij erbij. Dit houd in dat deze producten altijd ingepakt geleverd worden en deze dienen door jou zelf gemonteerd te worden. Bij deze producten leveren wij ook een duidelijke handleiding.

Tuinmeubelen

Deze worden altijd in de verpakking geleverd. Mocht je het toch graag uitgepakt geleverd willen krijgen gelden de volgende kosten.

 • Loungeset uitpakken €50
 • Tafels €25
 • Stoelen €10 per stuk

Overige producten

 • Boxspring: naar boven leveren inclusief monteren €75
 • Stoelen: monteren inclusief uitpakken €10 (per stoel)
 • Eettafel: monteren en plaatsen €25
 • Lamulux en eiken meubel series: €25 per item inclusief verwijderen van het afval tot een maximum van €100. (Dus bestel je 6 stuks of meer is de prijs voor het monteren altijd €100.)
 • Banken: deze worden altijd uitgepakt en gemonteerd geleverd. Tenzij anders is afgesproken met je.

Pinnen

Wanneer uw bestelling bezorgd wordt door onze eigen bezorgservice stellen wij het zeer op prijs als u met uw pinpas betaalt. Onze medewerkers van de bezorg- en servicedienst zijn dan ook uitgerust met een mobiel pinapparaat.

Wij adviseren u om van te voren contact op te nemen met de bank over het maximale bedrag dat via uw pin betaald kan worden. Mogelijk heeft u een daglimiet. Bij de meeste banken kunt u deze limiet indien nodig tijdelijk laten verhogen!

Wij accepteren geen creditcards op onze mobiele betaalautomaat!

Bestellingen ophalen in de winkel

Wilt u uw bestelling ophalen? Dat kan en mag altijd! Twijfelt u of uw bestelling binnen is? Neem dan even contact met ons op! Wij informeren u ook altijd wanneer uw bestelling klaar staat.

Levering | Informatie over de bezorging | Wiegers XL
Levering | Informatie over de bezorging | Wiegers XL