Nieuw in het assortiment: de eetkamerbank!


Eetkamerbanken zijn helemaal trendy! 

Sinds kort heeft Wiegers XL iets nieuws in haar collectie, namelijk de eetkamerbank. Eetkamerbanken zitten lekker, nodigen uit tot lang tafelen en zien er ook nog eens heel leuk uit. Omdat er ook eetkamerstoelenstoelen zijn in dezelfde soort als de eetkamerbank, is uw eetkamer zeer makkelijk samen te stellen. Daarnaast nemen eetkamerstoelen veel ruimte in beslag, ook als niemand er op zit. Met een eetkamerbank vergroot je het aantal zitplekken aan tafel zonder de ruimte te vullen met stoelen. Op een eetkamerbank schuif je gemakkelijk wat dichter op elkaar en heb je plek voor een gast. Zo heb je altijd genoeg plek aan tafel.

Wiegers XL heeft eetkamerbanken gemaakt van Vintage en Stof en ze zijn in meerdere kleuren te bestellen. Ga bijvoorbeeld voor uniek en retro en kies de eetkamerbank Anthony. Combineer deze met de eetkamerstoelen Anthony en u creëert een schitterende zit voor gezellige avondjes tafelen met vrienden, huiswerk maken aan de eettafel of eten met je gezin op een doordeweekse avond. De eetkamerbank Anthony maakt het allemaal een stuk leuker! Verkrijgbaar in 2 kleuren Gobi-Stof, namelijk Antraciet en Bruin.

Eetkamerbank Anthony Gobi Stof Antraciet

Eetkamerbank Anthony Gobi Stof Bruin

Naast eetkamerbanken met een retro karakter heeft Wiegers XL ook industriële eetkamerbanken. Bent u voorstander van modern en gemak? Kies dan de eetkamerbank Bert. De eetkamerbank Bert is verkrijgbaar in drie kleuren Vintage, namelijk Taupe (zoals afgebeeld), Cognac en Antraciet. Vintage is gemakkelijk af te doen met een natte doek waardoor u niet bang hoeft te zijn voor vieze vlekken na het knoeien. Ook de eetkamerbank Bert heeft eetkamerstoelen in de kleuren Taupe, Cognac en Antraciet. Uw eetkamer of keuken kunt u daarom zeer makkelijk samen stellen. De eetkamerbanken Anthony en Bert zijn indien voorradig zeer snel leverbaar. Indien deze niet op voorraad zijn duurt de levertijd zo’n vijf tot zes weken.

Eetkamerbank Bert Vintage Taupe