Bescherming van de parasol

Je parasol heeft door de jaren heen heel wat te verduren. Met een parasolhoes bescherm je jouw parasol tegen:

  • Regen
  • Verkleuren
  • Wind
  • Scheuren

Bescherming tegen regen

Wil je ook niet bij elke regenbui je parasol van buiten naar binnen verplaatsen? Dan is een parasolhoes de juiste oplossing. Onze waterafstotende parasolhoezen zorgen dat jouw parasol niet beschadigd door een regenbui.

Voorkom verkleuren

Het verkleuren van een parasol houdt je niet zomaar tegen. Zolang dit na langere tijd gelijkmatig gebeurd, is dit niet erg. Maar in gesloten toestand is de kans dat de parasol ongelijkmatig verkleurd groot. Dit is te voorkomen door middel van een parasolhoes.

Bestand tegen wind

Staat je parasol in gesloten toestand in de wind? Dan kan deze beschadigen door het omwaaien van de parasol of het doek kan scheuren door harde rukwinden. Een parasolhoes geleid de wind om de parasol heen, waardoor deze beter beschermt is.

Geen scheuren

Vaak word een parasol opgeborgen in stoffige of vieze opbergruimtes, zoals schuren en stallen. Daarbij word de parasol tussen kleine ruimtes geschoven, hierdoor kan het doek zeer vies worden en eventueel scheuren. Een parasolhoes beschermt jouw parasol tegen viezigheid en scheuren van het doek.

Diverse parasolhoezen

Bij Wiegers XL verkopen we diverse beschermhoezen. Zo hebben we een waterafstotende parasolhoes voor een zweefparasol. Daarnaast beschikken we ook over hoezen voor de stokparasol, deze zijn verkrijgbaar in de waterdichte, waterafstotend en standaard variant.

Bezoek onze vestiging!

Wil je graag de parasolhoes bekijken of ben je op zoek naar meer tuinaccessoires? Bezoek dan onze vestiging en laat je inspireren door ons ruime aanbod en scherpe prijzen. Bij Wiegers XL staan onze medewerkers iedere dag klaar om jouw te voorzien van het beste advies en natuurlijk een lekkere kop koffie.

Waarom een parasolhoes kopen bij WiegersXL?

  • Ruim aanbod aan beschermhoezen voor tuinmeubilair
  • Altijd zeer scherp geprijsde artikelen
  • Deskundig advies van vriendelijke medewerkers
  • WiegersXL is iedere dag geopend, ook op zondag