Zweefparasol kopen?

Kun jij in de zomer ook zo genieten van lekker buiten zitten? Je kunt jezelf in de zomer bijna geen tuin voorstellen zonder zweefparasol. Een prachtig tuinaccessoire die zorgt voor een ideale zonwering. Zo kun je zelfs met felle zon nog heerlijk buiten zitten!

Ben jij van plan een zweefparasol te kopen? Bekijk direct ons uitgebreide assortiment hieronder en bestel direct. Of kom langs bij onze winkel in Asten.

Bij Wiegers XL vind je een scala aan stijlvolle en praktische parasols. We hebben verschillende kleuren, vormen en maten dus je slaagt gegarandeerd.

Waarom een zweefparasol?

Een zweefparasol is veel fijner dan een gewone parasol. Wij leggen je graag uit waarom dat zo is.

Allereerst het design. De zweefparasol heeft een luxe uitstraling waar een gewone parasol niet aan kan tippen. Een ander belangrijk pluspunt van de zwevende variant is dat de stang niet recht onder het doek staat. Doordat deze naast het doek zit, houd je meer ruimte over om in de schaduw te zitten.

Daarnaast heb je altijd schaduw, waar en wanneer je maar wilt. Dit omdat je de parasol gemakkelijk kunt draaien en kantelen. In plaats van dat je je complete tuin set moet verplaatsen, hoef je dus alleen de parasol te draaien. Wel zo makkelijk!

Zweefparasol kopen bij Wiegers XL

Een zweefparasol koop je het beste bij ons.
Wij bieden je namelijk een aantal belangrijke en aantrekkelijke voordelen:

  • Gegarandeerd laagste prijs
  • Uitgebreid assortiment
  • Sommige modellen worden met parasolvoet geleverd
  • Onze zweefparasols zijn direct uit voorraad leverbaar
  • Kwaliteit staat voorop

Kiest u voor een model zonder parasolvoet? Geen zorgen wij hebben ook een breed assortiment aan parasolvoeten.

Hoge kwaliteit zweefparasols

Wiegers XL verkoopt uitsluitend kwalitatieve zweefparasols. Een kwalitatieve zweefparasol houdt meer zonlicht tegen en verkleurt minder snel.
De goede kwaliteit van de zweefparasols van Wiegers XL is te herkennen aan:

  • De kwaliteit van het doek
  • De dikte van het aluminiumframe
  • De manier van afwerking

Wilt je jouw zweefparasol optimaal beschermen tegen beschadiging of verkleuring? Bekijk dan ons assortiment parasolhoezen.

De juiste parasolmaat

Bij het kopen van een zweefparasol is het verstandig om eerst na te gaan welk formaat parasol er in jouw tuin past. Bij Wiegers XL zijn veel verschillende formaten zweefparasols beschikbaar, dus zelfs als je een kleine tuin hebt, kun je bij ons een geschikte zwevende parasol vinden.

Heb jij een kleinere tuin? Ga dan bijvoorbeeld voor onze 2,5×2,5 meter zweefparasol. Of een ronde, met een doorsnede van 3 meter.

Voor grotere tuinen hebben we een ronde zweefparasol van 3,5 meter en een vierkante tot 3×3 meter. Maar ook daartussenin hebben we meerdere maten.

Meer informatie? Neem contact op

Twijfel je of de parasol in jouw tuin past? Neem contact op: we helpen je graag bij het inmeten. Ook voor andere (tuin)meubelvragen kun je altijd bij ons terecht.

Kwaliteit en persoonlijke aandacht staan absoluut centraal bij Wiegers XL. Aarzel dus niet om te vragen om een meubeladvies op maat.

Je bent van harte welkom om langs te komen bij onze showroom in Asten.