4 Tips voor een goedkope woonkamer


Het kost allemaal al genoeg geld; boodschappen doen, vaste lasten betalen en dan zakt ook nog eens je bank door! Paniek, want nu moet er een nieuwe bank aangeschaft worden.

Nieuwe meubels kopen is vaak een dure investering, maar gelukkig zijn er een aantal zaken waar je rekening mee kunt houden om je meubels goedkoop in te slaan.

In deze blog geven we je vier tips over hoe je goedkoop je woonkamer in kunt richten.

Tip 1: Stel een budget vast

Om te voorkomen dat je teveel geld besteed aan meubels, is het fijn om, voordat je op pad gaat, te bedenken hoeveel je kwijt kunt én wilt zijn aan meubels.

Met dit budget in het achterhoofd kom je niet voor onverwachte verrassingen te staan. Bovendien ga je op deze manier impulsaankopen tegen.

Tip 2: Oriënteer je goed

Meubels koop je niet voor even. Als het goed is, staan ze een aantal jaren in je huis. Het is daarom belangrijk dat je meubels uitzoekt, die je over een paar jaar nog steeds mooi zult vinden.

Voordat je definitief over gaat tot de aankoop is het nooit verkeerd om een extra keer dezelfde winkel binnen te lopen om nog eens die ene kast te bekijken.

Wees ook niet bang om folders of boekjes aan te vragen. Met een meubelcatalogus heb je een totaaloverzicht van wat er allemaal te krijgen is.

Wil je meegaan met de laatste trends? Of ga je juist voor een klassiek interieur? Probeer voor jezelf een knoop door te hakken. Hierdoor kun je je beter focussen op de producten die passen bij wat je voor ogen hebt.

Tip 3: Vraag om advies

Lang niet iedereen weet het fijne van de meubelindustrie. Dat is ook niet gek, want normaal gesproken ben je hier niet dagelijks mee bezig.

Wees daarom niet bang om vragen te stellen aan het personeel in meubelzaken. Zij kunnen je helpen en ook bepaalde producten aan- of afraden.

Bij Wiegers XL ben je altijd gegarandeerd van het beste en eerlijk advies. Niet alleen voor de aanschaf van meubelen, maar ook voor onderhoud en andere zaken.

Tip 4: Lamulux meubels

Meubels van de Lamulux-serie zijn zacht voor de portemonnee en zijn ook nog eens hartstikke duurzaam. De kunststof meubels zijn onderhoudsvrij en krasbestendig, waardoor ze hartstikke lang meegaan.

Lamulux meubels zijn haast niet te onderscheiden van echte houten meubelen. Een goede keuze dus!

Bonus tip: Laagste prijsgarantie bij Wiegers XL

Wist je dat echt houten meubels niet duur hoeven te zijn? Omdat wij onze eigen fabrieken hebben in Indonesië, betaal je gegarandeerd de laagste prijs.

Ook onze eetkamerstoelen zijn ook altijd laag geprijsd. Met een nationale laagste prijsgarantie betaal je nooit te veel voor je stoel, terwijl je wel geniet van de beste service.

Hulp nodig bij het uitzoeken van een goedkope woonkamer?

Hopelijk kunnen bovenstaande tips je helpen bij de zoektocht naar nieuwe meubelen. Gelukkig hebben wij voor iedere portemonnee wat wils.

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe bank, nieuwe stoelen, een nieuwe tafel of een compleet nieuw interieur, Wiegers XL heeft het in huis!

Neem gerust een kijkje in onze webshop of loop voor meer vragen binnen in onze showroom in Asten. Wij helpen je graag onder het genot van een kopje koffie of thee. Tot snel!