tv kast


TV Meubels vind je nergens goedkoper!

Een TV meubel van Wiegers XL is niet alleen een praktisch, maar vooral ook een mooi meubelstuk in uw woonkamer, TV kamer of andere ruimte. De TV kasten hebben we in veel verschillende soorten en formaten. Er is nagedacht over extra opbergruimte voor de DVD speler en afstandsbedieningen. Op de TV kasten is naast de televisie natuurlijk plaats voor een mooie vaas bloemen of fotolijstjes.

Allergrootste collectie TV meubelen van teak hout en andere materialen!

We beschikken over een ruime collectie TV meubelen van teakhout. We hebben teak TV kasten in verschillende modellen, stijlen en afmetingen. Zo is er altijd een teakhouten TV meubel naar uw wensen en smaak. Onze collectie teak tv meubelen bestaat uit driehoekige, rechthoekige en vierkante teak tv kasten. De hoogtes variëren per tv meubel en afhankelijk van het betreffende model. Veel TV meubelen uit ons assortiment beschikken over extra opbergruimte voor bijvoorbeeld apparaten en afstandsbedieningen. U kunt kiezen uit  teakhouten TV meubels met deurtjes, planken, brede en smalle lades of een combinatie van opbergvakken. Tevens hebben we teak TV meubelen speciaal voor flatscreens of TV meubelen voor de  wat smallere TV’s. Natuurlijk kunt U Uw tv meubel ook op maat laten maken.

Een TV kast voor ieder interieur

Ook wat betreft stijlen hebben we voor elk wat wils. Als u op zoek bent naar een strakke, moderne TV kast, dan kunt U deze zelfs dekkend hoogglans wit laten spuiten. Op zoek naar een TV meubel in een klassieke uitvoering? Of naar een speciale maat? Loop dan gerust eens binnen en vraag naar de mogelijkheden. Wij werken zonder aanbetalingen.