Vacature: verkoopspecialist


 

Even voorstellen

Wie zijn wij? Wij zijn WiegersXL, een winkel gespecialiseerd in meubels en tuinmeubelen. Al meer dan 20 jaar zijn wij een begrip in Asten en omstreken. Bij Wiegers XL werk je in een gezellig team, waar altijd ruimte is voor een grapje of flauwekul. Wij hebben de afgelopen jaren een goede naamsbekendheid opgebouwd. Ons bedrijf staat bekend om haar kwalitatief goede en trendy meubels, onze lage prijzen en uitstekende service. Wiegers XL is aan het uitbreiden en daarvoor zijn we op zoek naar een gemotiveerde duizendpoot! Kom jij ons team versterken?

Wat ga jij doen?

In je functie ben je met name bezig met de verkoop van meubelen, het plaatsen van bestellingen, inkopen en het afhandelen van serviceaanvragen. Daarnaast zijn er binnen je functie doorgroeimogelijkheden. Het kan af en toe voorkomen dat je wegens drukte je collega’s in het magazijn zult ondersteunen. Bij Wiegers XL staan we allemaal voor elkaar klaar.

Wiegers XL biedt jou een dynamische werkplek waarbij flexibiliteit van pas komt. Kortom, onze nieuwe collega kan zelfstandig aan de slag, is klantgericht en een gezellige toevoeging voor ons groeiende team. Natuurlijk worden je sociale- en werkprestaties na verloop van tijd beloont met een vast contract.

Kun jij je vinden in het bovenstaande? En je vindt het belangrijk om plezier te hebben in je werk en om iedere dag andere taken uit te voeren? Wacht dan niet en maak kennis met ons! Solliciteer direct door een mailtje (en je CV) te sturen naar arjan@wiegersxl.nl t.a.v. Arjan van Kessel.

Extra informatie:

Soort dienstverband: Fulltime | 40 uur per week

  • Dagdiensten;
  • Flexibel werkrooster;
  • Weekend (ook op zondag);
  • Werken op feestdagen;

Wiegers XL is een groeiend bedrijf. Wij vinden het heel belangrijk dat iedereen het naar zijn zin heeft. Dus ook jij! Kunnen wij iets voor jou doen? Dan regelen we dat.

Met vriendelijke groet,
Wiegers XL,

Reageer op deze vacature

    Ik ga akkoord met de Privacy Policy

    Lees de Privacy Policy

    Vacature verkoopspecialist | Wiegers XL