Vacature: enthousiaste bezorger


Even voorstellen

Wie zijn wij? Wij zijn WiegersXL, een winkel gespecialiseerd in meubels en tuinmeubelen. Al meer dan 20 jaar zijn wij een begrip in Asten en omstreken. Bij Wiegers XL werk je in een gezellig team. Wij hebben de afgelopen jaren een goede naamsbekendheid opgebouwd. Ons bedrijf staat bekend om haar kwalitatief goede en trendy (tuin)meubels, onze lage prijzen en uitstekende service. Wiegers XL heeft een (te) vol magazijn, daarom zoeken wij een vrolijke collega, die deze meubelen wil gaan bezorgen. Kom jij ons team versterken?

Wat ga jij doen?

In je functie ben je met name bezig met het bezorgen van meubelen, eventueel met een collega bezorger. Met je ‘twee rechterhanden’ kun je af en toe ook eens meubelen monteren bij onze klanten. Indien nodig kun je kleine beschadigingen ter plekke bijwerken. Maar natuurlijk start je iedere ochtend eerst met een lekker bakje koffie! Het kan af en toe voorkomen dat je wegens drukte je collega’s in het magazijn zult ondersteunen. Bij Wiegers XL staan we namelijk allemaal voor elkaar klaar.
Wiegers XL biedt jou een dynamische werkplek waarbij flexibiliteit van pas komt. Kortom, onze nieuwe collega kan zelfstandig aan de slag. Natuurlijk worden je sociale- en werkprestaties na verloop van tijd beloont met een vast contract.
Kun jij je vinden in het bovenstaande? Wacht dan niet en maak kennis met ons! Solliciteer direct door een mailtje (en je CV) te sturen naar arjan@wiegersxl.nl t.a.v. Arjan van Kessel.

Extra informatie:

Soort dienstverband: Fulltime | 40 uur per week

 • Dagdiensten;
 • Flexibel werkrooster;
 • Beschikbaar op zaterdagen;
 • In het bezit van rijbewijs B;
 • Doorgroeimogelijkheid

Wiegers XL is een groeiend bedrijf. Wij vinden het heel belangrijk dat iedereen het naar zijn zin heeft. Dus ook jij! Kunnen wij iets voor jou doen? Dan regelen we dat.

Reageer op deze vacature

  Ik ga akkoord met de Privacy Policy

  Lees de Privacy Policy

  vacature: enthousiaste bezorger