Eindelijk URBAN SOFA!!!


De compleet nieuwe collectie van URBAN SOFA staat in onze showroom uitgestald. Met keuze uit vele soorten modellen, opstellingen, bekledingen en kleuren. Hierdoor vindt u altijd wel de bank die voldoet naar al uw wensen. Kom een keertje langs, voor een vrijblijvend uitgebreid advies! De koffie staat al klaar.

Loungebank vele opstellingen mogelijk

De loungebanken uit de UrbanSofa 2017 collectie zijn leverbaar in vele opstellingen. Niet alleen kan de lounge naar wens aan de rechter of linkerkant worden bevestigd, u heeft ook keus uit 3 verschillende formaten longchairs. Daarnaast bepaalt u zelf de grootte van het zitgedeelte van de bank.

Urban Sofa eindelijk in de collectie van Wiegers XL

Stijl en bekleding

Bij het kopen van een bankstel speelt de stijl in combinatie met de bekleding misschien wel de belangrijkste rol. Gaat uw voorkeur uit naar een landelijke loungebank met een levendige uitstraling of heeft u liever een strakke moderne bank? Landelijke banken worden vaak in een natuurlijke stof gestoffeerd, terwijl bij een moderne stijl zowel stof als leder wordt gebruikt. Het zitcomfort van stof is vaak heerlijk comfortabel. Een leren bank is zeer sterk en heeft een stoer aanblik.

Urban Sofa eindelijk in de collectie van Wiegers XL

Uw loungebank geheel naar wens samenstellen

De UrbanSofa collectie 2017 heeft de beste kwaliteit voordelige loungebanken in de aanbieding. Omdat ieder bankstel geheel naar uw eigen wens is samen te stellen zit er voor iedereen een passend zitmeubel bij. Neem voor vragen over het kopen van uw nieuwe loungebank gerust contact met ons op of kom eens langs in onze showroom!

Urban Sofa eindelijk in de collectie van Wiegers XL